عصر ما
  • کد خبر : 64626
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۱ دی, ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۸
  •   

    “قوس قزح” ملاثانی عنوان “واحد نمونه” خدمات گردشگری و سفره ایرانی را کسب کرد

    رستوران سنتی “قوس قزح” ملاثانی ملاقات در قالب غرفه اداره گردشگری و میراث فرهنگی شهرستان با ارائه غذاها و خوردنی های سنتی مردم عرب خوزستان از جمله “امفطح” توانست “عنوان واحد نمونه خدمات گردشگری و سفره ایرانی استان خوزستان” را کسب نماید.   علی علیزاده مدیر رستوران سنتی “قوس قزح” ملاثانی بعنوان نماینده شهرستان باوی […]

    رستوران سنتی “قوس قزح” ملاثانی ملاقات در قالب غرفه اداره گردشگری و میراث فرهنگی شهرستان با ارائه غذاها و خوردنی های سنتی مردم عرب خوزستان از جمله “امفطح” توانست “عنوان واحد نمونه خدمات گردشگری و سفره ایرانی استان خوزستان” را کسب نماید.

     

    علی علیزاده مدیر رستوران سنتی “قوس قزح” ملاثانی بعنوان نماینده شهرستان باوی لوح یادبود جشنواره را در مراسم اختتامیه از دست معاون سازمان گردشگری کشور و استاندار خوزستان دریافت کرد .در مراسم پایانی گروه موسیقی نواحی محلی استانهای جنوب کشور به اجرای برنامه پرداختند که موسیقی محلی آبادان مورد استقبال زیاد حاضرین واقع شد. استاندار خوزستان نیز از غرفه های بر پا شده در این جشنواره بازدید کرد.انتخاب برترین های این جشنواره و اهدای جوائز ولوح تقدیر حسن ختام جشنواره غذای منطقه ی 8کشور بود.

    شامگاه چهارشنبه هشتم دی ماه نیز، جشنواره منطقه ای سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری، با حضور نمایندگان استان های ‘ خوزستان، بوشهر، هرمزگان و جزایر خلیج فارس’ در محل نمایشگاه های بین المللی منطقه آزاد اروند آغاز به کار کرد. در این جشنواره که از هشتم تا دهم دی ماه به مدت سه روز در مرکز نمایشگاه های بین‌المللی منطقه آزاد اروند دایر شده است، برنامه های های هنری و آیینی و موسیقی اقوام نیز به دوستداران هنر عرضه می شود. در نخستین شب برگزاری این جشنواره در منطقه آزاد اروند، در کنار این جشنواره سه مسابقه و هفت کارگاه آموزشی مانند برندسازی تجاری غذا، شیوه نگارش کتاب در حوزه میراث فرهنگی و آشپزی محلی، گردشگری غذا، تاریخچه غذاهای اصیل سنتی خوزستان برگزار شد.

    در جشن های آیینی این برنامه، برنامه های موسیقی آیینی استان های هرمزگان، بوشهر، جزایر هرمز و قشم و استان خوزستان اجرا شد و هنرمندان استان بوشهر با اجرای مراسم ‘ خیام خوانی’، هنرمندان قشقایی به عرضه موسیقی خود و هنرمندان استان های هرمزگان و خوزستان نیز به ارائه موسیقی آیینی سرزمین خود پرداختند که مورد استقبال شرکت کنندگان در مراسم قرار گرفت. در رونق و معرفی داشته های فرهنگی کشورها و ملت ها، کشورها تلاش می کنند با تبلیغ جاذبه های فرهنگی خود به جذب گردشگر اقدام کنند، حال اینکه در ایران از این ظرفیت ها تا چه مقدار توانسته ایم برای جذب گردشگر بهره برداری کنیم خود مجالی دیگر می طلبد. جریان سازی غذای ایرانی مقابل بازار فست فودها نیز از ظرفیت هایی است که می توان در این جشنواره ها پیگیری کرد، به هرحال یک پنجم هزینه سفر گردشگران به غذا و نوشیدنی باز می گردد.

     

    برچسب ها :
  • ویرایش
  • گفتگو